0

Χιλιες και μια νυχτες
Η Μπενού και ο Κερέμ κάνουν ο καθένας χωριστά σχέδια για μια καινούργια ζωή. Η αγάπη τους όμως είναι μεγάλη και θα μείνουν μαζί. Παρά το γεγονός ότι το διαζύγιο είναι έτοιμο να εκδοθεί και εκείνη φεύγει για την Αμερική ο Κερέμ την προλαβαίνει στο αεροπλάνο και της αλλάζει γνώμη.Ο Αλί Κεμάλ και ο Γκανί που έχουν καταλήξει στη φυλακή για κλοπή ξεμπερδεύουν όταν ο Μπουρχάν βρίσκει τρόπο να τους σώσει χωρίς να το ξέρουν.Ο Κερέμ μαθαίνει ότι η Σεχραζάτ παντρεύεται και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να της μιλήσει. Τη συναντά και της λέει ότι εκείνος φταίει για όλα. Ότι εκείνος έφερε στο φως την ιστορία που τόσο την ντροπιάζει. Ο Κερέμ όχι μόνο φροντίζει να «καθαρίσει» τον φίλο του Ονούρ, αλλά ανακοινώνει την απόφαση του να εγκαταλείψει την εταιρία για να μην «βάζει φωτιά» με την παρουσία του στον καλύτερο του φίλο.
Ο Ονούρ μπερδεύεται από την απόφαση του Κερέμ. Άλλα του υπαγορεύει το συναίσθημα κι άλλα η λογική.

Η Σεχραζάτ μπαίνει σε σκέψεις…μετά την συνομιλία της με τον Κερέμ.

Η καρδιά της ανήκει στον Ονούρ, όμως ντρέπεται να αντικρίσει κατάματα όσους έμαθαν το τρομερό μυστικό της! Παράλληλα ξέρει ότι ο γάμος της με τον Ενγκίν δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Άλλον αγαπά. Μέχρι στιγμής έχει υπάρξει τυχερή κι έχει γλιτώσει την ερωτική επαφή με τον μέλλοντα άντρα της, που θα διαπίστωνε την …προδοσία.Διπλή, προς τον Ονούρ που τον αγαπά όσο τίποτα άλλο και προς εκείνον, τον Ενγκίν, που τη στήριξε και τη σεβάστηκε. Η Σεχραζάτ και ο Ενγκίν πηγαίνουν στο δημαρχείο για το γάμο τους…. Στην κρίσιμη ερώτηση του δημάρχου αν δέχεται για σύζυγο της τον αρχιτέκτονα δειλιάζει. Στο μυαλό της έρχεται ο Ονούρ και η αγάπη που του έχει.Εμφανιζεται ο
Ονούρ και η Σεχραζάτ παρατάει σύξυλο τον Ενγκίν και φεύγει.Δεν τον παντρεύεται τελικά... Φευγει αγκαλια με τον Ονουρ, το τέλος είναι αίσιο και ευτυχές!

Δημοσίευση σχολίου