1

Σύμφωνα με το union-games.gr:Για τα ΜΗ τυχερά παίγνια δηλαδή για τα Internet Cafe που πάνε και παίζουν τα παιδιά παιχνίδια το νέο νομοσχέδιο χονδρικά λέει:
α) Όριο 30 υπολογιστές ανά κατάστημα.
β) Όχι 24ωρο ωράριο λειτουργίας
γ) Προκαταβαλλόμενο τέλος ανά έτος λειτουργίας.
δ) Προκαταβαλλόμενο σήμα λειτουργίας για κάθε υπολογιστή.
ε) Ατομική κάρτα παίκτη
στ) Εγγυητική 50.000€ για την άδεια τα οποία χρήματα παίρνονται πίσω όταν λήξει η άδεια (ή κλείσει η επιχείρηση)
η) Η άδεια ισχύει για 10 χρόνια.
θ) Συγκεκριμένα λογισμικά για την επιτήρηση των υπολογιστών και για την χρέωση του πελάτη.
ι) Ειδική ρύθμιση για το δίκτυο του καταστήματος προκειμένου να είναι ελεγχόμενο μέσω των ISP για να κόβονται όλες οι σελίδες που θεωρούνται "τυχερά παίγνια" του εξωτερικού.
Λίγο πολύ κλείνουν όλα σχεδόν τα μικρά Internet Cafe μέχρι 30 υπολογιστών που δεν θα έχουν χρήματα είτε για την άδεια (50.000Ε) είτε για την φορολογία για το κάθε έτος και για τα σήματα.Οι μεγάλες αλυσίδες "καταστρέφονται" αφού έχουν κατά μέσω όρο 70PC ανά κατάστημα και υποχρεούνται να μειώσουν στα 30. Οι "μαμάδες" εταιρίες δεν θα έχουν εισπράξεις από τα franchize οπότε κλείνουν και αυτές!Άρα έχουμε περίπου 7.000 επιχειρήσεις που θα κλείσουν αν εφαρμοστεί πλήρως.Με μέσο όρο 3 υπαλλήλους κάθε κατάστημα αυτόματα έχουμε 21.000 καινούργιους ανέργους.Συγχαρητήρια ΖΩΑ πολιτικοί... 21.000 καινούριοι στο δρόμο!Αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί οι "συμβουλοι" που σκέφτονται αυτά τα πράγματα...
(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ) tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου