0

Ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή και η Ελενα Παπαρίζου θα ανέβουν στην πασαρέλα και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό.Ο κάθε καλλιτέχνης θα τραγουδήσει -φορώντας δημιουργίες γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών- πάνω στην πασαρέλα την ώρα της επίδειξης. Η Δέσποινα Βανδή θα είναι guest στην επίδειξη του πολύ καλού της φίλου Βρεττού Βρεττάκου. Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ η Ελενα Παπαρίζου στο σόου του Απόστολου Μητρόπουλου.Ολα αυτά στο MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ολα είναι πανέτοιμα για το show που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, οκτώ κορυφαίοι Ελληνες σχεδιαστές και οκτώ δημοφιλείς καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά fashion shows!
Για πρώτη φορά γίνεται πασαρέλα μόδας και μουσικής με στόχο την καθιέρωση ενός πρωτοποριακού ετήσιου θεσμού που θα κατακτήσει το κοινό με τη μοναδικότητα του. Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέληση προσφοράς του Mad.

Στο πρώτο MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project συμμετέχουν οκτώ διακεκριμένοι Ελληνες σχεδιαστές: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yiorgos Eleftheriades, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos.

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά fashion shows που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις-έκπληξη των καλλιτεχνών, προσφέροντας συνολικά το πιο rock και εντυπωσιακό θέαμα!
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δημοσίευση σχολίου