0

OLYMPIACOS - PAOK 1-1
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το 1-1 από το κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου με κεφαλιά του Μοντεστό αλλά ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 83' με κοντινή προβολή του Βιεϊρίνια. 4 φορές σημάδεψαν το δοκάρι οι ερυθρόλευκοι (μία φορά στο 1ο ημίχρονο και τρεις στο 2ο), που δεν κατάφεραν όμως να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να μεταφέρουν και πάλι το προβάδισμα με το μέρος τους.Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ, στο πρώτο του ματς στο 41ο χρόνο της ζωής του. Μια συνηθισμένη τακτική των προπονητών να αλλάζουν τερματοφύλακα στις δύο διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο.
Οι ενδεκάδες:
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο (84' Ζαϊρί), Ρόμενταλ (72' Φετφατζίδης), Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα (64' Χολέμπας), Μιραλάς, Πάντελιτς.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Ίβιτς (75' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Φωτάκης (82' Κουτσιανικούλης), Σαλπιγγίδης.
Διαιτητής: Τριτσώνης
Κίτρινες: Τοροσίδης - Φωτάκης, Xαλκιάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια

Δημοσίευση σχολίου