0

Η παρούσα ιστοσελίδα igamato.info έχει λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την τήρηση των παρεχόμενων στοιχείων σας ως εμπιστευτικών, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, κυρίως δε τον Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.Για την περιήγησή σας στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να δώσετε κάποια πληροφορία. Ωστόσο, κατά την εγγραφή και την δημιουργία του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα, θα σας ζητηθούν οι ελάχιστες πληροφορίες για εσάς, με σκοπό να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.Κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα, θα λάβουμε από εσάς τις πιο κάτω πληροφορίες.Το όνομα χρήστη (username) τον κωδικό πρόσβασής σας (password) και την πλήρη ηλεκτρονική σας διεύθυνσή (e-mail).Οι προσωπικές σας πληροφορίες δύναται να χρησιμοποιηθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας για την σωστή και εύρυθμη διαχείριση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητάς μας να ανταποκρινόμαστε στα σχόλια για την ιστοσελίδα ή τα στοιχεία που τυχόν μας αποστείλετε καθώς και για την άμεση επικοινωνία με τους χρήστες όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Επίσης, ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) εάν αναγκαστούμε να το κάνουμε σύμφωνα με το νόμο ή κατόπιν δικαστικής απόφασης,
β) εάν, κατά την άποψή μας, απαιτείται για την προστασία των νομίμων δικαιωμάτων μας και
γ) εάν πρόκειται να αποφευχθεί νομική η άλλη ζημία της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας περιέχει υπερσυνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, που λειτουργούν από τρίτους, οι οποίοι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Αυτές οι ιστοσελίδες έχουν ξεχωριστούς κανόνες εμπιστευτικότητας και για το λόγο αυτό, θα πρέπει να τους ελέγξετε προτού κάνετε χρήση τους, καθώς οι κανόνες εμπιστευτικότητας της ιστοσελίδας μας δεν εφαρμόζονται όταν συνδεθείτε με αυτές. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τις μεθόδους και κανόνες εμπιστευτικότητας αυτών των τρίτων ιστοσελίδων και η τυχόν χρήση τους από εσάς γίνεται με δική σας ευθύνη.

Οι διαχειριστές καθώς και η ιστοσελίδα iGαμάτο δεν φέρει καμία ευθύνη νομική η άλλη για τις ενέργειες των χρηστών της ιστοσελίδας που μπορεί να προκύψουν, μέσω αυτής
Για την διακίνηση του όποιου υλικού μέσω της ιστοσελίδας αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι χρήστες και μόνον αυτοί.
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας έχουν το δικαίωμα, εάν κρίνουν πως αυτό είναι απαραίτητο εξαιτίας συμπεριφοράς η άλλης ενέργειας να διαγράψουν τον λογαριασμό οποιουδήποτε χρήστη.

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ενημερώνουν τους χρήστες πως απαγορεύεται η διακίνηση παράνομου υλικού που υπόκειται στην κείμενη του ελληνικού κράτους νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί υπεύθυνοι είναι οι χρήστες που το πράττουν.

Η εγγραφή στην ιστοσελίδα, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από το iGαμάτο δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η αποστολή στοιχείων και πληροφοριών, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του iGαμάτο.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών είναι απαραίτητο να λάβετε την προηγούμενη συναίνεση των γονέων σας ή του ενηλίκου υπό την επίβλεψη του οποίου βρίσκεστε, πριν την εγγραφή στην ιστοσελίδα και την αποστολή προς εμάς των προσωπικών πληροφοριών σας.

Το iGαμάτο δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της η λήψη των στοιχείων ή πληροφοριών αποτύχει ή καθυστερήσει για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ιστοσελίδας ή, τέλος, αν τα τηρούμενα αρχεία καταστραφούν μερικά ή ολικά.

Δημοσίευση σχολίου