0

Αιματηρη συμπλοκη στην Πευκη 3 τραυματιες
Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν πριν από λίγο σε περιπολικό στην λεωφόρο Κύμης, στην Πεύκη. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο όχημα και ένας πολίτης.Οι δραστες διεφυγαν με το περιπολικο το οποιο και εγκατελειψαν λιγο αργοτερα στην Κηφισια.Οι τραυματιες αστυνομικοι εχουν μεταφερθει στο ΚΑΤ Κηφισιας.
Όλα ξεκίνησαν μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η άμεση δράση για έναν ύποπτο άνδρα στην περιοχή.Στο σημείο βρέθηκε επίσης μία κλεμμένη μοτοσικλέτα. Την ίδια στιγμή γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου για το οποίο εκλήθησαν.

Τρομοκρατημένοι οι αυτόπτες μάρτυρες
Για βροχή πυροβολισμών κάνουν λόγο οι μαρτυρίες των κατοίκων και των περαστικών στην Πεύκη, που είδαν μπροστά στα μάτια τους να εκτυλίσσονται σκηνές Φαρ Ουέστ.

Οι κακοποιοί, που άνοιξαν πυρ μόλις είδαν τους αστυνομικούς να βγαίνουν από το περιπολικό, είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων του με κουκούλες. Οι σφαίρες τους διαπέρασαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς επιχείρησε μάταια να κυνηγήσει το περιπολικό, στο οποίο είχε επιβιβαστεί ένας από τους δράστες.

Δημοσίευση σχολίου