0

Ο Σερμιγιάν Μιντιάτ-Sermiyan Midyat γνωστός σε όλους σας ως Μπερζάν-Berzan μίλησε για το ρόλο του στο SILA για τη ζωή του, αλλά και για την… αρχαία Ελλάδα!
- Ο κόσμος αρχικά σάς έμαθε από το ρόλο του «Μπερζάν» στο «SILA», ενώ έναν χρόνο νωρίτερα είχατε παίξει σε πέντε επεισόδια του «Hanımeli Sokağı» και μετά τίποτα. Σας έλειψε η υποκριτική;
«Στο "Hanımeli Sokağı" υποδύθηκα τον "Γιουσούφ". Η ιστορία της σειράς ήταν πολύ καλή, αλλά γενικά ήθελε αρκετές αλλαγές. Ένιωθα ότι δεν με γέμιζε και έφυγα. Σε αντίθεση με το "SILA" που η ομάδα των ηθοποιών και οι σεναριογράφοι είχαν ήδη κάνει πολύ καλή δουλειά. Γι' αυτό και δέχτηκα με μεγαλύτερο ενθουσιασμό να παίξω τον "Μπερζάν" και να δείξω το χαρακτήρα αυτόν στον κόσμο. Αμέσως μετά το "SILA" έμεινα λίγο εκτός χώρου και έφυγα στη Νέα Υόρκη όπου έκανα κάποιες δουλειές εκεί. Ομολογώ πως ναι, μου έλειψαν οι σειρές και τα γυρίσματα».

- Ο «Μπερζάν», αν και σκληρός, δείχνει σε κάποια σημεία να είναι ευαίσθητος…
«Ο "Μπερζάν" θέλει να πάρει εκδίκηση από τον "Μποράν" και τη "Σιλά" και κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Ακόμα και το παιδί τους θα βάλει σε κίνδυνο προκειμένου να τους κάνει να πονέσουν. Δεν είναι ευαίσθητος με την έννοια που την εννοείς, απλώς είναι ένας άνθρωπος που θα σου φερθεί όπως θα του φερθείς, πολύ πιο σκληρά βέβαια. Κι αυτό ίσως φαίνεται ως αδυναμία».
- Σπουδάσατε στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης Χημεία, αλλά σας κέρδισε η υποκριτική! Πώς αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός;
«Η υποκριτική πάντα υπήρχε σε μια γωνιά στο μυαλό μου, από το δημοτικό μέχρι το λύκειο. Αφότου τελείωσα με τη Χημεία ασχολήθηκα με την υποκριτική. Στην πρώτη μου οντισιόν είχα κάνει πρόβα την πρόταση γάμου. Αργότερα ξεκίνησα να παίζω στην τηλεόραση κ.ά».




 

Δημοσίευση σχολίου