0

klemmena oneira exelixeis-Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 156

Περίληψη: Ο αποχαιρετισμός του Σιμόν και της Σάννυ είναι συγκινητικός. Ο Σταύρος λέει κάτι στη Βίκυ που την ανακουφίζει απίστευτα!.. Η Χρύσα κατηγορεί τον Σταύρο για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Στο μεταξύ, ο Σταύρος είναι με τη Φρύνη στο νοσοκομείο και περιμένουν με αγωνία να μάθουν νέα της Φαίης. 'Οταν τη βλέπουν, αυτή εξηγεί τα πάντα στον Σταύρο και κλαίει στην αγκαλιά του. Ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα κανονίζουν να περάσουν μόνοι στο σπίτι την ημέρα της επετείου τους... Η Νάνσυ γυρίζει σπίτι από το νοσοκομείο και η Σάννυ της ορκίζεται πως θα ξεσκεπάσει τον Γρηγόρη και θα τον εκδικηθεί για τα όσα έκανε σε αυτήν και την Κρίστη. Ο 'Αρης τηλεφωνεί στη Φαίη, αλλά απαντά η Φρύνη, που του λέει πως η Φαίη μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο Σταύρος προτείνει στη Φαίη να μείνει σπίτι του μέχρι να αναρρώσει, για να αποφύγει πιθανές ενοχλήσεις από τον 'Αρη ή τη μητέρα της...


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 157


Περίληψη: Η Φρύνη προσπαθεί μάταια να ηρεμήσει την Εύα που τηλεφωνεί συνέχεια και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τη Φαίη. Ο Σταύρος μιλάει με τη Χρύσα και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη μεταξύ τους κατάσταση που φαίνεται εύφλεκτη. Ο Μπίλυ κυκλοφορεί στη γειτονιά του Σταύρου προσπαθώντας να τον εντοπίσει. Η 'Αντα λέει στον 'Αρη πως δέχεται να μείνουν δύο απλοί φίλοι, αλλά χρειάζεται να πάρει απόσταση από αυτόν για λίγο καιρό. Η Αλεξάνδρα δίνει στον Δημήτρη, σα δώρο για την επέτειό τους, κάτι που αυτός προσδοκούσε καιρό. 'Οταν ανοίγει το δικό της δώρο όμως, δεν βλέπει αυτό που περίμενε... Ο Σταύρος ανακοινώνει στη Μαρία πως η Φαίη θα μείνει σπίτι του μέχρι να αναρρώσει. Εκείνη το δέχεται με μισή καρδιά.


Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 158

Περίληψη: Η Φαίη προσπαθεί να καθησυχάσει την Εύα ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, εκείνη όμως υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά. Ο 'Αρης ζητάει το λόγο από τον Σταύρο για τον υποτιθέμενο βιασμό της Χρύσας, αυτός όμως του λέει πως ποτέ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα. Ο 'Αρης φαίνεται να τον πιστεύει... Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης -παρά τις αντιρρήσεις της 'Αννας- ετοιμάζει το κόλπο που θα μπλέξει την Κρίστη σε ένα σκάνδαλο και θα καταστήσει αναγκαία την παραίτησή της. Η Βίκυ λέει στη Ζωή πως θα ξεκόψει από τον Δημήτρη, γιατί είναι σίγουρη πως θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος... Ο Γιάννης ζητάει για πολλοστή φορά από τη Μαντώ να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό της και εκείνη αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά...


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 159

Περίληψη: Η Μαρία και η Βίκυ περιμένουν τον Σταύρο που πρόκειται να έρθει στο σπίτι με τη Φαίη. Η Μαρία εξομολογείται στη Βίκυ πως δεν αισθάνεται καθόλου άνετα με την απόφαση του Σταύρου, αλλά θα προσπαθήσει να τη δεχτεί αδιαμαρτύρητα, ενώ η Βίκυ τη διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο 'Αρης πείθει τη Σοφία να τον αφήσει να μπει στο χειριστήριο του παιχνιδιού. Την ώρα που το πετυχαίνει όμως, εμφανίζεται ο Δημήτρης και του ζητάει εξηγήσεις. Ο 'Αρης γίνεται έξαλλος, όταν μαθαίνει πως η Αλεξάνδρα μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρείας στον Δημήτρη. Η Μαντώ επιμένει να μάθει πού βρήκε ο Γιάννης τα λεφτά και εκείνος της εξομολογείται πως έκλεψε τους τοκογλύφους. Στο μεταξύ, η Λίνα βλέπει τον Μηνά έξω από τη φάρμα, αναγνωρίζει το βραχιολάκι του Γιάννη και του το λέει...


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 160

Περίληψη:
Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ MEGA ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δημοσίευση σχολίου