0
MPROUSKO-EPEISODIO-175-TETARTI-4-6-2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 175 ΤΕΤΑΡΤΗ  4/6/2014


Η Αναστασία θα έχει ένα πολύ άσχημο καβγά με τον Αντώνη και η αιτία αυτουνού του καβγά είναι η συνάντησή της με τον Ματθαίο.

Η Χριστίνα θα κάνει μια πρόταση στην Ευρυδικη ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις που έχουν για να μπορέσουν να καταστρώσουν ένα σατανικό σχέδιο για να καταφέρουν να εξοντώσουν όλους τους Ματθαίος,έτσι περνώντας αυτή την απόφαση κάθονται και καταστρώνουν αυτό το πανούργο σχέδιο.

Πλέον ο Διαμαντής έχει στο μυαλό του διάφορες υποψίες και γι αυτό θα πάει να δώσει αίμα για να γίνει εξέταση του DNA και να τα συγκρίνουν με τα δείγματα από το αίμα του Πάτροκλου.
Ο Σηφης θα πάρει μία σημαντική απόφαση όπου αφορά την Αγγελική,αυτή η απόφαση είναι να την απομόνωση απ όλους στο σπίτι της ώστε να μην καταλάβει τίποτα η μικρή Στεφανια για την  άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η μαμά της.
Η Βασιλική  είναι εξοργισμένη και θα πάει να ζητήσει εξηγήσεις από την Εύα σχετικά  με αυτό που έγινε με τον Μηνα αλλά από τη μεριά της Εύας δεν θα πάρει και τόσο καθαρές εξηγήσεις.
Πλέον η Δάφνη έχει πάρει το ρόλο του δασκάλου και μαθαίνει την Κωσταντίνα  διάφορες συνταγές ώστε να μπορέσει να περιποιηθεί τον Μανώλιο και να γιορτάσουν την επανασύνδεσή τους.

Δημοσίευση σχολίου