0
MPROUSKO-EPEISODIO-176-PEMPTI-5-6-2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176 ΠΕΜΠΤΗ 5/6/2014


Ο Παύλος Γιαννακάκης έφτασε στην Κρήτη και αυτό το νέο ειναι που εξόργισε τον Σηφη αλλά θα  αναστατωσει  και την Αναστασία.

Ο Νεκτάριος μαζί με τη Δήμητρα θα αναστατωθούν όταν η κόρη τους θα τους πει ένα νέο σχετικά με τη Χριστίνα.

Αυτό το νέο είναι ότι έχει κάτσει και κατασκοπεύει το σπίτι τους στην Κύπρο.Η Χριστίνα μαζί με την Ευρυδικη θα εκμεταλλευτούν όλη την κατάσταση αλλά και ότι λείπουν όλοι οι Ματθαίοι από το σπίτι τους και τότε θα εισχωρήσουν μέσα στο σπίτι για να καταφέρουν να βάλουν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο εξόντωσης τον Ματθαίων.
Ο Αντώνης θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί με το Ματθαίο όπου και οι δύο είναι εξοργισμένοι και μια σπίθα λείπει για να γίνει η έκρηξη του θυμού.
Η Αγγελική κάτω από τη μεγάλη συναισθηματική πίεση που νιώθει ,αλλά και τα μεγάλα στερητικά από τις ουσιες θα κάνει κάτι απρόβλεπτο θα το σκάσει από το σπίτι.
Η Δάφνη θα ξανανιώσει τις απειλές του Διαμαντη όπου την προειδοποιεί ότι αν δεν γυρίσει γρήγορα κοντά του ο Μάρκος θα καταστραφεί και είναι τελειωμένος.
Ο Πάτροκλος για άλλη μια φορά θα τρομοκρατήσει τη Χριστίνα ενώ στο σπίτι των Ματθαίων θα είναι κρυμμένα πάρα πολλά πλαστά χαρτονομίσματα.

Δημοσίευση σχολίου