0
MPROUSKO-EPEISODIO-177-PARASKEVI-6-6-2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/6/2014


Ο Ματθαίος είναι εκατό τοις εκατό πλέον σίγουρος ότι τα λεφτά που βρέθηκαν στο σπίτι είναι πλαστά και θα
πάει να το εξακριβώσει αμέσως.
Τελικά οι  υποψίες που είχε για τα λεφτά βγήκαν αληθινές.
Ο Ματθαίος πλέον είναι προβληματισμένος και αρχίζει να σκέφτεται πιος να κρύβεται πίσω από αυτήν την κατάσταση και στο μυαλό του βάζει διάφορα πρόσωπα,με τον κύριο ύποπτο να ερχεται στο μυαλό του να ειναι ο Πάτροκλος .
Ο Ματθαίος για αρχή μέχρι να εξακριβώσει διάφορα πράγματα θα κρύψει όλο αυτό το γεγονός από τον Νεκτάριο.
Η Χριστίνα θα νιώσει για τα καλά στο πετσί της την βιαιότητα και τον άσχημο χαρακτήρα του Πάτροκλου όπου θα την προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη την οικογένειά του Νεκτάριου αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες.

Παρά τις πολλές απειλές του Πάτροκλου η Χριστίνα μαζί με την Ευρυδίκη προχωρούν για τα καλά το σατανικό το σχέδιο που έχει ως κοινό στόχο  την εξοντώσει  όλη της οικογένειας των  Ματθαίων.
Ο Διαμαντής πλέον θέλει εδώ και τώρα τη Δαφνη πίσω στο σπίτι του,παρά την αρνητική στάση της Δάφνης,τότε και εκείνος αρχίζει να πραγματοποιεί όλες τις απειλές που της είχε πει σχετικά με το Μαρκό.

Ο Διαμαντής δεν έχει μόνο την υπόθεση της Δάφνης στο μυαλό του αλλά να σκέφτεται διαρκώς και την πρώην γυναίκα του και την χρονική περίοδο που είχε παράνομη σχέση η πρώην γυναίκα του με τον Αντραια Ματθαίου.
Ο Διαμαντής σκέφτεται ότι το δίδυμα παιδιά δηλαδή ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος μπορεί να είναι και δικά του παιδιά.
Ο Αντώνης νειωθεί και αισθάνεται ότι είναι υπεύθυνος που εξαφανίστηκε η Αγγελική αφού εκείνη τη στιγμή που εξαφανίστηκε  την πρόσεχε εκείνος. 
Η Βασιλική μαζί με τον Μηνα θα προσπαθήσουν να αναθερμάνουν όλη τη σχέση τους με έναν παράξενο και ευρηματικό τρόπο αλλά δυστυχώς γι αυτούς ο συγκεκριμένος τρόπος θα είναι δυσάρεστος και πολύ επίπονος.

Δημοσίευση σχολίου